Πέθανε η Ρένα Βουτσινά γνωστή από το ρόλο της ως " Δεβόρα του Ζάχου Δόγκανου"

Την τελευταία της ανάσα άφησε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η Ρένα Βουτσινά, υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Βάσο Ανδριανό με τον οποίο απέκτησε, το 1981, την κόρη τους Ναστάζια.

Η ηθοποιός γνώρισε μεγάλη καταξίωση το 1979 έως το 1981, κατά τη συμμετοχή της στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» όπου πρωταγωνιστούσε.

Την ίδια εποχή, έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μια σειρά που τη δεκαετία του ’90 ξαναγυρίστηκε με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Η Ρένα Βουτσινά υποδυόταν τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, η οποία υποτίθετο ότι ήταν μαύρη και για τον λόγο αυτόν η ηθοποιός βαφόταν για τις ανάγκες του ρόλου. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε τη Ρένα Βουτσινά σούπερ σταρ εκείνη την εποχή.

Η ηθοποιός έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες σε μικρότερους ρόλους. Σημαντικότερη δουλειά της ήταν η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980, ως μαύρη Ντόροθι, ενώ δύο χρόνια αργότερα έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» για να αποσυρθεί μετέπειτα τόσο από την τηλεόραση όσο και από τον κινηματογράφο, κάνοντας μόνο κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο θέατρο.

Μετά τον χαμό του συζύγου της, το 1990, ο οποίος έπεσε και σκοτώθηκε από τη βεράντα του σπιτιού τους, η Ρένα Βουτσινά δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά δημοσίως.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE