Αυτοκτόνησε ο Κιθ Φλιντ των Prodigy

Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy αυτοκτόνησε, όπως έγραψε στο Ιnstagram ο Λίαμ Χάουλετ, μέλος του συγκροτήματος. Νωρίτερα η είδηση του θανάτου του εκκεντρικού μέλους του συγκροτήματος των Prodigy σκόρπισε θλίψη στα εκατομμύρια των fans της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Λίαμ Χάουλετ -μαζί με τον Φλιντ δημιούργησαν τους Prodigy- δημοσίευσε στη σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram πως ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που λέω αλλά ο αδερφός μας ο Κιθ αυτοκτόνησε το Σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος... θυμωμένος, μπερδεμένος και καταρακωμένος. R.I.P. αδερφέ».

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στο σπίτι του, στο Εσεξ της Βρετανίας, λίγο μετά τις 8 π.μ. ώρα Αγγλίας. Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι «ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία».

Στον επίσημο λογαριασμό τους στο Τwitter οι Prodigy έγραψαν:

«Με βαθύτατο σοκ και θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του αδελφού μας και του καλύτερου φίλου μας Keith Flint. Ένας αληθινός πρωτοπόρος, καινοτόμος και θρύλος. Θα μας λείπει για πάντα».

Ο εκκεντρικός Κιθ Φλιντ -Μαλλιά, τατουάζ, χορός

Ο τραγουδιστής των Prodigy, ο Κιθ Φλιντ gεννήθηκε στο Ρέντμριτζ του Ανατολικού Λονδίνου στις 17 Σεπτεμβρίου 1969. Στα τέλη των 80s με τον Λίαμ Χάουλετ έφτιαξαν τους Prodigy, το εμβληματικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής των 90s.

Ο Φλιντ αρχικά συμμετείχε ως χορευτής. Η εμφάνισή του όμως στο βιντεοκλίπ «Firestarter» άλλαξε τα πάντα. «Tρέλαινε» το κοινό με τις επιθετικές χορευτικές κινήσεις, αλλά και την εκκεντρική του εμφάνιση. Κούρεμα... σταθμός, μακιγιάζ, τατουάζ και σκουλαρίκια.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE