Ντάνιελ Ράντκλιφ : Μεθούσα τρελά, για να αντέξω τη διασημότητα μετά το «Χάρι Πότερ»

Πολλά χρόνια πριν από την ενηλικίωσή του, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ήταν ήδη διάσημος. Ομως, ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Χάρι Πότερ» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει αυτό. Και εξομολογήθηκε ότι κατέφευγε στο αλκοόλ. Ο 29χρονος, σε συνέντευξή του, εξήγησε πώς στα τέλη της εφηβείας του μεθούσε συχνά προκειμένου να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι όλοι τον παρακολουθούσαν. «Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν είναι να μεθύσεις πολύ. Κι όταν μεθάς, σκέφτεσαι “τώρα με παρακολουθούν επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος, οπότε πρέπει να πιω περισσότερο για να τους αγνοήσω”», δήλωσε.

Ο ηθοποιός εξηγώντας ότι μέρος της πίεσης που ένιωθε ήταν η προσδοκία πως θα έπρεπε να είναι διαρκώς ενθουσιασμένος. «Εχεις μια υπέροχη δουλειά, είσαι πλούσιος, δεν έχεις το δικαίωμα να μην είσαι ενθουσιασμένος όλη την ώρα. Αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι αν νιώθεις κάτι ανθρώπινο, όπως η λύπη, σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος», συμπλήρωσε.

Πέρα από αυτό, ένα μέρος του πίστευε ότι «οι ηθοποιοί πρέπει να είναι τρελοί πότες», παραδέχθηκε. «Επρεπε να ανταποκριθώ σε αυτή την περίεργη εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το τι σημαίνει να είσαι διάσημος ηθοποιός», πρόσθεσε.

Για να ξεφύγει από αυτή τη συνήθεια, ο Ράντκλιφ χρειάστηκε μερικά χρόνια και αρκετές προσπάθειες. Φίλοι του τον βοήθησαν, αλλά τελικά- λέει- ήταν ο ίδιος που έπρεπε να πάρει την απόφαση. «Ημουν απίστευτα τυχερός με τους ανθρώπους που είχα γύρω μου σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου. Συνάντησα ανθρώπους- κλειδιά, κάποιοι από αυτούς ηθοποιοί, που μου έδωσαν σπουδαίες συμβουλές και ενδιαφέρονταν πραγματικά για εμένα. Τελικά, ήταν δική μου απόφαση. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “αυτό πιθανότατα δεν είναι καλό”», δήλωσε.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE