Στην εκλογική μάχη και γνωστός τηλεπαρουσιαστής(ΦΩΤΟ)

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα ονόματα των παρουσιαστών, τραγουδιστών και ηθοποιών που ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Άλλη μία λοιπόν υποψηφιότητα, παρουσιαστή αυτή τη φορά έγινε γνωστή μέσω Instagram και μέσω... συζύγου.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού στο Λαγονήσι.

Η είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα:

«Ήταν τη δεκαετία του 70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτό τόπο,το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις…Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας…

Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου @georgios_sofronis και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE