Ο Πάνος Καλλίτσης έκανε μήνυση στην Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ψευδορκία

Μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του Ελενας Χριστοπούλου, της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη κατέθεσε ο Πάνος Καλλίτσης ενώ αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση κατά της πεθεράς του λόγω ηλικίας. Κατηγορεί τις τέσσερις κυρίες για ψευδορκία και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, κακουργηματικής μορφής.

«Η πρώην σύζυγός μου, έχει ασκήσει εναντίον μου ψευδέστατη και απολύτως αβάσιμη αγωγή, με μάρτυρες την πρώην πεθερά μου, ένα φιλικό της πρόσωπο, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαρία Ηλιάκη,με σκοπό να στηρίξει τους αβάσιμους και ψευδείς ισχυρισμούς της, τους οποίους και επιβεβαίωσαν οι ανωτέρω ως μάρτυρες» αναφέρει ο Πάνος Καλλίτσης, σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά Live.

Τις κατηγοεί για ψευδορκία και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, κακουργηματικής μορφής

Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε στο Open, επιβεβαίωσε τη μήνυση τονίζοντας οτι οι γυναίκες έχουν κάνει ψευδείς επίσημες καταθέσεις.

Πρόσφατα, Ελενα Χριστοπούλου και Πάνος Καλλίτσης βρέθηκαν στα δικαστήρια, λόγω της αιματηρής επίθεσης στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, οι δύο πρώην σύζυγοι δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE