Από τις καταγγελίες για "βιασμό" στην κοινή έξοδο Ρία Αντωνίου-Ψωμόπουλος(ΦΩΤΟ)

Ποικίλες εντυπώσεις προκάλεσε η κοινή εμφάνιση Ρίας Αντωνίου και ο Χρήστου Ψωμόμουλου σε νυχτερινό κέντρο, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκάλεσε η καταγγελία του μοντέλου σε βάρος του επιχειρηματία για βιασμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βαδνή.

Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».

Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου:

«Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!»

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Espresso: «Οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία με ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι άφηνε τα κάλλη της σε κοινή θέα. Η νύχτα για τους δυο τους, υπό τους ήχους τού «Μα, δεν τελειώσαμε... Δε γίνεται, σου λέω, δεν τελειώσαμε...» (που στη περίπτωσή τους είχε και... σημειολογικό χαρακτήρα), κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεχάσουν (;) όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους πριν από μερικές ημέρες.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE