Επέμβαση αφαίρεσης όγκου για την Αγγελική Ηλιάδη

Με όγκο διαγνώστηκε πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη η οποία μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεσή του. Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ήδη η Ηλιάδη έχει αναρρώσει.

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους στους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια της υγείας της κάνοντας την εξής ανάρτηση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς στο Ιασώ. Τέλος καλό!».

Στη δεύτερη ανάρτηση που έκανε, αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το οποίο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

«Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος για το χειρότερο. Χιλιάδες γυναίκες το έχουν περάσει και θα το περάσουν και σίγουρα θα το ξαναπεράσουν! Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου, τα πιο γενναία. Είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον, τα πάντα ξεπερνιούνται! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας. Να θυμάστε στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους. Σας αγαπώ πολύ», εξομολογήθηκε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE