Η πιο σέξι αστυνομικός της Γερμανίας χώρισε – Ο σύντροφός της δεν άντεχε τη δημοσιότητα

Μια Γερμανίδα αστυνομικός που είχε χαρακτηριστεί ως η «ομορφότερη» της χώρας, μόλις χώρισε από τον 10ετή σύντροφό της, εξαιτίας της φήμης της στο Instagram.Η Αντριάνα Κολεζάρ, ανακοίνωσε στους 700.000 οπαδούς της πως η δεκαετής σχέση της έληξε επειδή ήταν «σε έναν κόσμο που ποτέ δεν ήθελε ο σύντροφός της».Η 34χρονη από την Δρέσδη είχε γίνει διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέστρεψε στην εργασία της νωρίτερα αυτό τον μήνα μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα προκειμένου να αποφασίσει αν θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ ή με την επιβολή του νόμου.

Αναρτώντας μια φωτογραφία της μαζί με τον σύντροφό της πιασμένοι χέρι – χέρι, έγραψε: «Καμία απάντηση, πολλές ερωτήσεις. Εσύ στο κοινό. Σε έναν κόσμο που ποτέ δεν ήθελες. Αλλά εγώ το ήθελα. Οπωσδήποτε. Με οποιοδήποτε τίμημα. Εγωισμός. Καθαρός εγωισμός. Και προστασία. Προστασία από την ζωή, από τους ανθρώπους, από τις λανθασμένες αποφάσεις, από τον εαυτό μου. Ήσουν πάντα η προστασία μου. Και είσαι απείρως περισσότερα από αυτό για μένα. 10 χρόνια, συνέβησαν πολλά, καλά και κακά. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Τώρα λέω ανοιχτά: Είμαστε ελεύθεροι. Δύο άνθρωποι. Νέες ευκαιρίες. Κι όμως, για πάντα. Μετάφραση: Μόλις χωρίσαμε με τον σύντροφό μου».

Χαρακτήρισε μάλιστα τον χωρισμό της ως «δεύτερη απόφαση ζωής για το 2019» λέγοντας πως θα μετακομίσει από το σπίτι που μοιράζονταν μέσα σε δέκα εβδομάδες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Κολεζάρ, που δημοσίευε συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της με μπικίνι, ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στην δουλειά της στη Δρέσδη, μετά από 6 μήνες άδειας.

Σε ένα βίντεο στο YouTube, που δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά, είπε ότι ταξίδευε στον κόσμο με άδεια από την 1η Ιουλίου, προσπαθώντας να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της.

Ανέφερε επίσης πως μίλησε με τον αφεντικό της τον Δεκέμβριο και πως της είπαν ότι θα έπρεπε να περιορίσει τις αναρτήσεις και τα βίντεο στο Instagram αν επέστρεφε στην εργασία της.

Η αστυνομικός είπε ότι πολλές νεαρές γυναίκες και κορίτσια της ζητούσαν μια selfie ενώ ήταν σε υπηρεσία. «Δεν με έχουν αντιμετωπίσει ποτέ χωρίς έλλειψη σεβασμού, επειδή είμαι η Αντριάνα που βλέπεις στο διαδίκτυο» είπε. «Δεν φοβάμαι να επιστρέψω στο καθήκον μου, να είμαι σε περιπολία και να κάνω τις βάρδιες μου. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν θα εμποδίσει την δουλειά μου».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE