Από οστεοσάρκωμα στον θώρακα έφυγε ο Θέμος

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, σε κλινική της Ζυρίχης μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο.
Όπως αποκάλυψε η  Τατιάνα Στεφανίδου, έφυγε από την σπάνια μορφή καρκίνου "οστεοσάρκωμα στον θώρακα", που συνήθηως εμφανίζεται σε άντρες κάτω των 30 ετών.
«Οι περισσότεροι εδώ και πολύ καιρό γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει, γνωρίζαμε ότι εδώ κι ενάμιση χρόνο ο Θέμος έδινε μία πάρα πολύ δύσκολη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε αντρίκια, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχε μία μορφή καρκίνου πάρα πολύ δύσκολη, επώδυνη και σπάνια. Είχε μία μορφή που απ’ ότι γνωρίζω απαντάται περισσότερα στα παιδιά και πολύ σπάνια σε ενήλικα.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης

Μάλιστα σκεφτόμουν ότι, επειδή ο Θέμος έμενε ένα παιδί, ένας έφηβος, μάλλον γι’ αυτό έπαθε μία παιδική-εφηβική ασθένεια. Προσπαθούσε με αυτές τις σκέψεις να ξορκίσω το κακό. Ζούσε εδώ και πολύ καιρό η οικογένειά του στην Ζυρίχη, εκεί «έφυγε» κι ο ίδιος. Νοσηλευόταν σε μία κλινική το τελευταίο καιρό, ώστε να του απαλύνουν τον πόνο όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά…», είπε χαρακτηριστικά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE