"Ο Ψωμόπουλος με βίασε όταν του ζήτησα να χωρίσουμε"δήλωσε η Ρία Αντωνίου

Σάλο στην Ελληνική show biz προκαλούν οι καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου στην αστυνομία για τον βιασμό που οποστηρίζει πως υπέστη από το σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο όταν του ζήτησε να χωρίσουν! Το πατρινό μοντέλο κατήγγειλε το γεγονός σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εσπρεσσο στην αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τις επόμενες ώρες, μέσω του συνηγόρου του, αναμένεται η απάντησή του.

Εντωμεταξύ, το μοντέλο χθες ζήτησε και υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δώσουν περαιτέρω στοιχεία. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότι η κοπέλα έφερε στο σώμα της σημάδια που συνάδουν με όσα κατήγγειλε.

 

Το μοντέλο, κατά πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσε ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη και το επόμενο πρωί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή της ο σύντροφός της τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής.

Η σχέση με τον πρώην σύντροφο της Άννας Βίσση και της Τζούλιας Αλεξανδράτου, έγινε γνωστή πριν λίγους μήνες.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE