Και η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

Εάν έλεγε «Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι», ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε, ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αναφορικά με τις αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει τελευταία για τα κιλά της Σίσσυς Χριστίδου.

Για το θέμα των κιλών της Σίσσυς Χριστίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού, λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ασχολήθηκαν ή την “χτύπησαν”, ή την σχολίασαν με ειρωνεία, όσοι το έκαναν και δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη τον Παπανώτα, ο οποίος δεν είπε κάτι στα σοβαρά και δεν σχολίασε κάτι για τα κιλά της Σίσσυς.

Θα αναφερθώ σε άλλους που κατά καιρούς την έχουν σχολιάσει, γιατί εξαιτίας της ενασχόλησής της με τον χώρο της μόδας, γιατί έχει τα δικά της ρούχα, πολλές φορές η Σίσσυ μπαίνει στον πειρασμό, όπως όλες μας, να πειράζει τις φωτογραφίες στο Instagram», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:
«Αυτό δεν είναι κακό. Αν όμως έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE