Ο Γουίλ Σμιθ έκλαιγε ακατάπαυστα όταν κατάλαβε ότι είχε παντρευτεί την λάθος γυναίκα

Ο Γουίλ Σμιθ μπορεί να είναι παντρεμένος εδώ και 21 χρόνια με την Τζάντα, αλλά ο πρώτος του γάμος ήταν με την επίσης ηθοποιός Σερί Ζαμπίνο το 1992.Στο τελευταίο επεισόδιο του talk show «Red Table Talk» την Δευτέρα, ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως «έκλαιγε ακατάπαυστα» στην τουαλέτα ενός εστιατορίου όταν συνειδητοποίησε πως την πρώτη φορά είχε παντρευτεί την λάθος γυναίκα.

«Ήταν ένα από τα πιο περίεργα συναισθήματα που είχα ποτέ. Ήμασταν στο εστιατόριο ‘The Palm’ της Νέας Υόρκης και θυμάμαι ότι σηκώθηκε την ώρα του δείπνου όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν με το άτομο που θα έπρεπε να ήμουν» είπε.

Ο Σμιθ συνέχισε: «Πήγα στην τουαλέτα και ξέσπασα σε κλάματα. Κάθισα σε έναν πάγκο και έκλαιγα ανεξέλεγκτα και γελούσα. Ήξερα ότι η Τζάντα ήταν η γυναίκα με την οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είμαι, αλλά δεν ήθελα ποτέ να πάρω διαζύγιο».
Η πρώτη σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Σερί ΖαμπίνοΗ πρώτη σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Σερί Ζαμπίνο

Για χρόνια, ο Γουίλ ήθελε να ξεκινήσει μια σχέση με την Τζάντα Πινκέτ.

«Έχω ένα πράγμα, αναγνωρίζω όταν βλέπω ένα άτομο αν η σχέση μας μπορεί να αντέξει» εξήγησε. «Όταν είδα την Τζάντα , ήξερα ότι υπήρχε κάτι στην ενέργειά μας, που ήταν μαγικό».

Σε ένα γύρισμα της σειράς «A Different World» όπου ο Γουίλ σχεδίαζε να την «πέσει» στην Τζάντα, ωστόσο κατέληξε με την Σερί που καθόταν επίσης στο ακροατήριο. Το ζευγάρι αργότερα παντρέυτηκε και απέκτησε έναν γιο, τον Τρέι Σμιθ, που τώρα είναι 25 ετών.
Ο ηθοποιός με την δεύτερη σύζυγό του, Τζάντα ΠινκέτΟ ηθοποιός με την δεύτερη σύζυγό του, Τζάντα Πινκέτ

Ο Σμιθ και η Τζάντα συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια στο πάρτι ενός κοινού φίλου. «Καθίσαμε και μιλήσαμε και υπήρχε κάτι μαγικό, αλλά ήμουν παντρεμένος».

Η Σερί αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 1995 και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997

Και παρά το γεγονός πως ο Γουίλ ήταν ενάντια στο διαζύγιο, μόλις υπέγραψε τα χαρτιά και οριστικοποιήθηκε, τηλεφώνησε αμέσως την Τζάντα.

«Και της είπα: ‘Γεια σου Τζάντα, ο Γουίλ είμαι. Τι κάνεις; Βγαίνεις με κάποιον;’ και τότε μου απάντησε πως όχι κι εγώ της είπα: ‘Ωραία τότε βγαίνεις μαζί μου’».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια.

Πηγή: Ο Γουίλ Σμιθ έκλαιγε ακατάπαυστα όταν κατάλαβε ότι είχε παντρευτεί την λάθος γυναίκα [βίντεο] | iefimerida.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE