Ανατροπή στο Survivor 4: Έφυγε η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλάζουν οι ομάδες!

Μια μεγάλη ανατροπή είχαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, μετά το αγώνισμα για έπαθλο φαγητού οι παίκτες από κάθε ομάδα επέστρεψαν στις παραλίες τους. Εκεί, βρέθηκαν μπροστά σε ένα γράμμα που τους ενημέρωνε πως θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο.

Έτσι λοιπόν, οι Διάσημοι και οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο όπου εκεί συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό.

Ο Γιώργος Λιανός τους καλησπέρισε και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε κάτι που τους άφησε άφωνους. Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε πως η Κάτια Ταραμπανκό αποχωρεί από το Survivor μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Θέλω να σας πω πως η Κάτια Ταραμπανκό είναι καλά στην υγεία της παρόλα αυτά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ενημερώσει από την πρώτη ημέρα το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό από όλα. Το έχετε ήδη νιώσει. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας παίκτης του Survivor μέχρι τώρα και το γνωρίζετε πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως η τράπουλα  ανακατεύεται και πλέον δεν θα μείνουν οι ίδιες. Σήκωσε τον Γιώργο Κοψιδά από τους Διάσημους και τον Τζέιμς Καφετζή από τους Μαχητές ως τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους, ώστε να είναι αυτοί που θα κάνουν την επιλογή των νέων ομάδων ως «αρχηγοί».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE