Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης επιστρέφει στο Διαφάνι για να εκδικηθεί την Ελένη

Δραματικά γεγονότα αλλάζουν τις ζωές των ηρώων της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Η Χατζίδου έχει πυροβολήσει την Ελένη, με αυτόν όμως τον τρόπο χωρίς να το ξέρει, τη «βγάζει» από τη φυλακή. Η Ελένη σώζει την κόρη του Υπουργού και έτσι θα πάρει χάρη και δεν θα εκτίσει την ποινή της στη φυλακή του Βόσκαρη, ο οποίος «ξηλώνεται» από τη θέση του διευθυντή.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον σοβαρό τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντή.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (19/11), ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» οι αδελφές Σταμίρη συναντιούνται στο νοσοκομείο μετα από 6 χρόνια, με την Ελένη να παλεύει για τη ζωή της. Ο Κωνσταντής θα βοηθήσει τις αδελφές Σταμίρη, ενώ λόγω της Δρόσως δεν θα ευοδώσει ο αρραβώνας του με τη Δόμνα.

Σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού» ο Βόσκαρης θα επιστρέψει στο Διαφάνι, όπου εργαζόταν στα κτήματα των Σεβαστών και ήταν φίλος με τον δολοφονημένο Σέργιο. Εκεί θα ζητήσει εκδίκηση από την Ελένη, την οποία επισκέφθηκε και στο νοσοκομείο - όπου παλεύει για τη ζωή της μετά τον πυροβολισμό από τη Χατζίδου - με δόλιους σκοπούς.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE