Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει το μυστικό της αειθαλούς της εμφάνισης

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη φέτος την απολαμβάνουμε στο J2US, όπου μαζί με τον Γιάννης Αθητάκη είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια.

Μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη, στα 87 της, έχει καταφέρει με την εμφάνισή αλλά και με τις φωνητικές της ικανότητες να εντυπωσιάσει κριτική επιτροπή και κοινό.

Μιλώντας στην κάμερα του Ευτυχείτε, όταν ρωτήθηκε για τα μυστικά ομορφιάς της, στην αρχή είπε ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο όμως στην πορεία αποκάλυψε πως αυτό που την κάνει να δείχνει πάντα τόσο λαμπερή είναι ο ύπνος.

Άμα δεν κοιμηθεί, όπως είπε, καλά, δεν νιώθει η ίδια καλά και φυσικό είναι να μην δείχνει και πολύ φρέσκια. Επίσης, τόνισε, πως τα πρωινά ποτέ δεν βάφεται όταν δεν έχει κάποια επίσημη εμφάνιση και φροντίζει να μην επιβαρύνει το δέρμα της.

Αλλά και σε συνέντευξη της στην εφημερίδα On Time η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ γιατί βλέπω στον καθρέφτη το πρόσωπό μου και μου αρέσει και αρέσω και στον κόσμο. Γιατί να πρηστώ. Δεν έχω κάνει μπότοξ τίποτα. Τα φοβάμαι και να έχω ένα σπασιματάκι είναι φυσικό. Θα ήταν αφύσικο να έχω πρηστεί».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE