Ελένη Τσολάκη: Γιατί δεν θα είναι τελικά στο J2US

Τις τελευταίες ώρες γίνεται πολύς λόγος για την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη από το J2US και γιατί τελικά η παρουσιάστρια δεν θα εμφανισθεί στο νέο κύκλο του μουσικού show του Open. Αρχικά, το όνομά της έπαιζε για να πάρει μέρος στο show ως παίκτρια και μάλιστα είχε κάνει ραντεβού με τον Ηλία Βρεττό που προοριζόταν για ταίρι της. Αλλά τελικά, η εμφάνισή της και οι όποιες συζητήσεις «ναυάγησαν».

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν στο παρασκήνιο και αν ισχύει ότι την Τσολάκη «έκοψε» το BBC λόγω φωνής ή αν ήταν τελικά δική της απόφαση.

«Η Ελένη έκανε κουβέντες από το καλοκαίρι. Την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια ονόματα, ήταν σίγουρη η συμμετοχή της μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Την Παρασκευή ακούσαμε στον αέρα του Open ότι η Ελένη Τσολάκη δεν θα είναι στο J2US και ο λόγος είναι ότι το BBC, σύμφωνα με το Open, την έκοψε λόγω φωνής», ανέφερε αρχικά η συνεργάτιδα της εκπομπής του Star.

Και συνέχισε: «Τη Δευτέρα που μας πέρασε έγινε το ραντεβού της Ελένης με τον Ηλία Βρεττό, άρα ήταν αρκετά προχωρημένα τα πράγματα. Ένα ραντεβού που πήγε καλά… μέχρι την Τετάρτη, όπου η Ελένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και της είπαν ότι “συνεχίζουμε, αλλά με άλλο παρτενέρ”. Όταν άλλαξε ο παρτενέρ, η Ελένη ένιωσε μεγαλύτερη ανασφάλεια και τους είπε “ας το αφήσουμε καλύτερα” και αποχώρησε η ίδια. Η Ελένη Τσολάκη δεν κόπηκε από το BBC, εκείνη είπε όχι. Και το βέτο το άσκησε ο Ηλίας Βρεττός».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Μετά το ραντεβού, ο Ηλίας συσκέφτηκε με ανθρώπους, οι οποίοι του τόνισαν πως δεν θα ήταν πολύ ωραίο επικοινωνιακά για εκείνον να είναι με την Ελένη Τσολάκη. Τηλεφωνεί, λοιπόν, ο Ηλίας και λέει “θέλω να είμαι, αλλά όχι με την Ελένη Τσολάκη”. Έδωσαν την Ραχήλ Μακρή στον Ηλία Βρεττό και είπαν στην Ελένη ότι θα είναι με τον Νικόλα Ραπτάκη. Και εκεί είπε το “όχι” η Τσολάκη».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE