Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Βοστώνη

Λουκέτο μπήκε το περασμένο Σάββατο, έπειτα από μία μόλις εβδομάδα λειτουργίας στο νέο εστιατόριο του Νουσρέτ στη Βοστώνη.

Ο Τούρκος σεφ μάλλον δεν αντιλήφθηκε πόσο σοβαρά παίρνουν οι Αμερικανοί το θέμα «εστίαση». Τραπέζια χωρίς αποστάσεις, παρέες άνω των έξι ατόμων, συνωστισμός στην είσοδο και ουρές ανθρώπων να περιμένουν απ' έξω χτύπησαν το καμπανάκι των καταγγελιών.

Η Βοστώνη ήταν η τρίτη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών που ο Νουσρέτ άνοιξε εστιατόριο, αφού είχαν προηγηθεί η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι, όπου οι κριτικές ήταν αμφιλεγόμενες.

Διαθέτοντας 12 εστιατόρια σε Τουρκία, Αραβικά Εμιράτα, Ελλάδα και ΗΠΑ, ο Νουσρέτ έγινε διάσημος ή, όπως υποστηρίζουν πολλοί, ένας «σεφ του Instagram», λόγω του τρόπου που αλατίζει το κρέας, εξ ου και το παρατσούκλι «Salt Bae». Μόνο που, για να το κάνει αυτό σε μια παρέα, ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι άνω των 3.000 ευρώ ή δολαρίων, ώστε οι τυχεροί πελάτες να τον θαυμάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Οι υπόλοιποι αρκούνται σε ένα μπέργκερ των 60 δολαρίων στο νέο του εστιατόριο στη Βοστώνη ή σε μια selfie, αν είναι τυχεροί και τον πετύχουν χαλαρό να απολαμβάνει το πούρο του.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE