'Έξαλλος ο Σ. Πώρος με GNTM 3: «Tαπεινώνεις 18χρονα παιδιά»

Η πρώτη δοκιμασία του GNTM 3 ήταν γυμνή φωτογράφιση για τους διαγωνιζόμενους, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σπύρου Πώρου στα social media.

Οι 20 διαγωνιζόμενοι του «GNTM 3» έπρεπε να ποζάρουν γυμνοί στον φωτογραφικό φακό για την πρώτη δοκιμασία, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε για το concpet της φωτογράφισης: «To γυμνό είναι φάρος για την καριέρα ενός μοντέλου και πρέπει να είναι φυσικό και κανονικό».

Ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, βλέποντας το επεισόδιο του GNTM 3 με την γυμνή φωτογράφιση, αντέδρασε με ένα αιχμηρό σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook. Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου.

Δείτε το βίντεο, όπου η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει στα αγόρια και τα κορίτσια του GNTM 3 ότι θα έρθουν αντιμέτωπα με την γυμνή αλήθεια.

Ο Σπύρος Πώρος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE