Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε παππούς και θα γίνει και πατέρας

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα θα γίνουν γονείς. Μάλιστα η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο ησυχαστήριό του στην Κύθνο, ενώ πρόκειται να αποκτήσει κοριτσάκι.

Την αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται». Η ίδια ανέφερε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον Σταμάτη Γονίδη. «Περιμένω το στερνοπούλι μου. Περιμένω το κοριτσάκι μου. Με έχει τρελάνει και το εγγόνι μου, αλλά νομίζω ότι το στερνοπούλι μου θα με διαλύσει. Θα τα ρίξω όλα στα πόδια της. Αυτή τη φράση μου είπε. Και μου άρεσε πολύ αυτή η φράση» είπε η παρουσιάστρια.

Να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς, αφού απέκτησε εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν δυο χρόνια όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει ένα ακόμη παιδί είχε πει: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δεν θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Το ζευγάρι είναι μαζί δεκατρία χρόνια ενώ παντρεύτηκε το 2015.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE