Ο Μύρωνας Στρατής έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου έναν μήνα ο Μύρωνας Στρατής καθώς η αγαπημένη του Κατερίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλια των Κούκου» και αναφέρθηκε στον γιο του άλλα και το ενδεχόμενο να τον δούμε τηλεοπτικά, αλλά και τον καλό του φίλο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αυπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμε»! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα». τόνισε ο Μύρωνας Στρατής.

Όσον αφορά τη στενή του φιλία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE