Μπόνο: Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω ποτέ μου κιθάρα

Δυσάρεστα νέα επεφύλασσε για τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανήμερα της πρωτοχρονιάς ο διάσημος τραγουδιστής των U2, Μπόνο.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον, παρά τον εαυτό μου», ανέφερε ο 54χρονος Ιρλανδός, που μιλώντας πρώτη φορά εκτενώς για το βαρύ ποδηλατικό ατύχημα που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε ότι έχει πια έναν ώμο από τιτάνιο.

Πέφτοντας από το ποδήλατό του στη Νέα Υόρκη ο Μπόνο έσπασε το χέρι του σε έξι σημεία και υπέστη άλλα κατάγματα στην κοιλότητα του ματιού, στην παλάμη και στον ώμο του, σε αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «τερατώδες ατύχημα».
Γράφοντας μια πολύ προσωπική ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς των U2 στη σελίδα της μπάντας την Πρωτοχρονιά, ο Μπόνο αστειεύτηκε πως όποιος καταφέρει τέτοια μέρα να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο, «μάλλον παίρνει τόσα αναλγητικά όσο και εγώ».

Εξέφρασε επιπλέον το φόβο του ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποτέ του κιθάρα, εξαιτίας των προβλημάτων στο χέρι και στον ώμο, ενώ προσπαθώντας να περιγράψει το ατύχημα δείχνει να υποφέρει από κενά μνήμης. «Λιποθύμησα και δεν θυμάμαι καθόλου πώς βρέθηκα στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με όλα αυτά τα κόκαλα να εξέχουν από το δερμάτινο τζάκετ μου. Πολύ πανκ ροκ...» σχολίασε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE