Πάμε Δανάη: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα;

Η Δανάη Μπάρκα,  τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά ως κεντρική παρουσιάστρια.

 

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου πρόκειται να παρουσιάζει τη δική της πρωινή εκπομπή στο Mega, με τίτλο «Πάμε Δανάη».

 

Το «Πάμε Δανάη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

 

Θυμίζουμε πως στο πάνελ της εκπομπής και δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Άρης Καβατζίκης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Mega για το «Πάμε Δανάη»:

 

«Από Σεπτέμβριο συντονιζόμαστε στο Mega και τη νέα, πρωινή, καθημερινή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα. Η Δανάη, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Εκείνη λοιπόν, θα σας υποδέχεται κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της “σπίτι”, στο Mega, με την καλύτερη διάθεση.

 

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου. "Πάμε Δανάη!", είμαστε μαζί σου. Από τον Σεπτέμβριο και καθημερινά στο Mega.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE