Λενιώ και Λάμπρος στη Μύκονο

Στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε η Μαρία Κίτσου, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες πριν επιστρέψει στα γυρίσματα για τη νέα σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

Φυσικά η ηθοποιός δεν ήταν μόνη, μαζί της ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της και πολύ καλός της φίλος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Μαρία Κίτσου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της φορώντας ένα ολόσωμο στράπλες μαγιό με λευκή και μπλε ρίγα, με vintage, nautical vibes ενώ είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε έναν απλό κότσο.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στη Μαρία Κίτσου λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι μοιραζόμαστε πολλά όσον αφορά τη διαχείριση πραγμάτων. Τη Μαρία δεν τη γνώριζα προσωπικά πριν τις Άγριες Μέλισσες.

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στο πλατό είχα άγχος. Είναι λογικό όταν καλείσαι να παίξεις δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι παίζουμε επί ίσοις όροις.

Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο.

Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας.

Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE