Είναι ο Γιάννης Αθητάκης ζευγάρι με τη Ντόρα Μακρυγιάννη;

Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Γιάννης Αθητάκης και η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τη συγκεκριμένη φήμη.

Αυτό μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οπότε και ο Γιάννης Αθητάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» και έβαλε τέλος στις φήμες.

«Με την άρση των μέτρων ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Τελειώνει φέτος το σίριαλ, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αθητάκης και στη συνέχεια απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την όμορφη ηθοποιό. «Γίναμε φίλοι με την Ντόρα Μακρυγιάννη.

Ήταν λογικό να πουν ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Χρόνια τώρα, όταν δεν είχα δουλειά στο θέατρο για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρος, δούλευα σε μπαρ. Και τώρα, αν δω τα σκούρα, θα κάνω άλλη δουλειά», είπε ο Γιάννης Αθητάκης.

Πώς πέρασε ο Γιάννης Αθητάκης την περίοδο της καραντίνας; «Στην καραντίνα έκανα πολλές βόλτες στη γειτονιά μου και την αγάπησα. Επιτέλους ασχολήθηκα με το μπαλκόνι μου. Γενικά το να ασχολείσαι με τα φυτά είναι ψυχοθεραπεία, να φανταστείς τους μιλάω. Λέω στα φυτά μου “μπράβο αγάπη μου, τι όμορφη που είσαι” και χαϊδεύω τον κορμό. Τρελός!».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE