Ο Σάββας Πούμπουρας για το αλκοόλ: Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη «μάχη» του με το αλκοόλ, στον εθισμό του, στις δύσκολες στιγμές, αλλά και στη γνωριμία με τη σύζυγό του που του άλλαξε τη ζωή.

«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως “θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Έπινα κατά τις 11 το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος».

Και συνέχισε: «Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό» συμπλήρωσε.

Για να καταλήξει με ειλικρίνεια: «Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE