Πότε επιστρέφει στην εκπομπή o Kρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή, αναφερόμενη στον Κρατερό Κατσούλη και την απουσία του για μία ακόμη μέρα από την εκπομπή, προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο που ανησυχεί για την υγεία του.

“Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα…” Αισθητή η απουσία του Κρατερού Κατσούλη, και οι τηλεθεατές εκφράζουν με κάθε τρόπο την ανησυχία τους και μεταφέρουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις… επάλξεις.

Για ακόμα ένα πρωινό, την Παρασκευή, ο Κρατερός Κατσούλης δεν μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου, λόγω προβλήματος υγείας. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, θέλησε στην έναρξη της εκπομπής να κάνει κάποιες διευκρινίσεις, ώστε να μπουν τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα.

Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου. O Κρατερός Κατσούλης, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται τη Δευτέρα ξανά στο στούντιο…

https://www.newsit

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE