«Όταν η Έλλη Κοκκίνου ήταν 19 χρονών ήταν κοπέλα μου»

Την εποχή που ήταν φοιτητής και είχε στο πλάι του την Έλλη Κοκκίνου θυμήθηκε ο Γιώργος Ελευθεράς. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τον αδερφό του στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε για το συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα», την αδερφή του που «έφυγε» από καρκίνο αλλά, τον Λορέντζο Καριερέ αλλά και την Έλλη Κοκκίνου.

«Ήμασταν τρία αδέλφια, αλλά η αδελφή μας έφυγε στους ουρανούς εδώ και τρία χρόνια από καρκίνο. Συμβαίνουν δυστυχώς αυτά στη ζωή. Είναι πάντα στο μυαλό μας και τη σκεφτόμαστε σα να είναι μαζί μας» είπαν τα δυο αδέλφια στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ελευθεράς αναφερόμενος στα χρόνια που σπούδαζε ο Γιώργος Ελευθεράς είπε: «Σπουδάζαμε μουσική στην Αμερική και να πω και κάτι που δεν το ξέρει κανένας. Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση! Αποκλειστικό! Ήμασταν με τον Τάκη Κουβατσέα, τον ντράμερ, και την Έλλη Κοκκίνου που ήταν η κοπέλα μου. Ήταν 20 χρονών, τότε, 19 χρονών. Σπούδαζα εγώ και είχε έρθει και αυτή μαζί και μέναμε στο ίδιο σπίτι και οι τέσσερις. Τότε όχι μόνο δεν ήταν γνωστή, αλλά δεν τραγουδούσε καν. Τώρα δεν βρισκόμαστε γιατί έχουν αλλάξει πολύ οι δρόμοι μας».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE