Μενεγάκη: Τι δήλωσε για το περιστατικό με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Χαμός έχει προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, να έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γιορτάσει την επιστροφή της από το Λονδίνο. Ένα πάρτι στο οποίο τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό.

Το συγκεκριμένο θέμα, το σχολίασε και στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Τάσο θέλω να σε ρωτήσω κάτι για έναν άνθρωπο που εμένα ουσιαστικά ανήκει σα να είμαστε σε μια οικογένεια. Μιλάω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, που τώρα το έβλεπα πάλι. Το παίζει το internet παντού. Διάβασα χθες αυτό που ανέβασε μόνη της στη σελίδα της, που ουσιαστικά έδινε μια απάντηση σε αυτά που συζητιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Εγώ δεν είχα καταλάβει αν αυτό είχε γίνει θέμα, αν είχε βγει προς τα έξω για το κομμάτι με την μεγάλη της κόρη Χριστιάνα. Απάντησαν και οι δύο είδα, εγώ είδα μόνο της Νατάσας αλλά νομίζω και ο πατέρας», είπε στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη με τον συνεργάτης της Τάσο Τεργιάκη να της εξηγεί τι συνέβη και να εξηγεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τι μπορεί να νιώθει ένας γονιός που είναι γνωστός σε μια χώρα και βλέπουν να αδικούν το παιδί του. Δεν ξέρω την περίπτωση δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Νατάσα, αλλά προφανώς που απαντάει δημόσια και ο πατέρας της μικρής, προφανώς έτσι είναι τα πράγματα. Το δέχομαι έτσι όπως το λέει. Σκέφτομαι λοιπόν, οποιοσδήποτε γονιός όταν αισθάνεται ότι το παιδί του γίνεται στόχος και αδικείται, αισθάνεται αυτό που αισθάνεται προφανώς και η Νατάσα. Λέει “εγώ είμαι η γνωστή της παρέας! Αν εγώ δεν ήμουνα, μπορεί κανείς να μην είχε κάνει τόσο εύκολα θέμα ”. Έτσι το μεταφράζω. Γίνονται και λάθη. Αυτό το ξεκίνησα γιατί δεν ήθελα να το περάσω ντούκου».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE