Η Ευρυδίκη για το νέο της σύζυγο: «Στον Μπάμπη βρήκα αυτό που έψαχνα όλη μου τη ζωή»

Η Ευρυδίκη βρέθηκε στην πολυθρόνα της εκπομπής «Μεσημέρι» και συζήτησε για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους και αν ποτέ υπήρξε θυμός ανάμεσά τους για τον χωρισμό. «Βέβαια τότε, πριν από 20 χρόνια. Κράτησε λίγους μήνες. Μετά προχωρήσαμε ο καθένας με τη ζωή του και είδαμε ότι αγαπιόμαστε τόσο πολύ και είδαμε ότι είναι ο αδερφός μου» είπε η Ευρυδίκη.

Ο Μπάμπης είναι ο άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένη, λέει η Ευρυδίκη Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι με τον επίσης μουσικό Μπομπ (Μπάμπη) Κατσιώνη. «Στον Μπάμπη βρήκα αυτό που έψαχνα μάλλον όλη μου τη ζωή. Είναι ο άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπος που με κάνει να γελώ όλη μέρα» είπε όλο ευτυχία η Ευρυδίκη για τον σύζυγό της.

«Με κάνει να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος, πιο καλή στη δουλειά μου. Με κάνει να αισθάνομαι ότι αξίζω και αυτό είναι σπουδαίο» συνέχισε η Ευρυδίκη που έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές πως ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κανείς τον άνθρωπο της ζωή του.

Ευρυδίκη: Η Χάρις Αλεξίου είναι η εθνική μας τραγουδίστρια

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από την Ευρυδίκη να σχολιάσει την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι. «Η Χάρις Αλεξίου είναι η εθνική μας τραγουδίστρια έτσι την έχω εγώ στο μυαλό μου στην καρδιά μου και την λατρεύω όπως τη λατρεύει όλη η Ελλάδα» είπε η Ευρυδίκη και πρόσθεσε: «Ήταν συγκλονιστική αυτή η εξομολόγηση και ειδικά εμάς τους καλλιτέχνες πιστεύω ότι μας άγγιξε ιδιαίτερα γιατί είναι κάτι που περνά από το μυαλό όλων. Ήθελε μεγάλο θάρρος, μεγάλη μαγκιά να βγει και να πει κάτι τέτοιο» συνέχισε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE