Νίκος Χαρδαλιάς: Στιγμές ξεκούρασης με τις γυναίκες της ζωής του στην Κυπαρισσία

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων είναι γεγονός, μαζί με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ετσι, αφού έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία επισκέφθηκαν τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την Κυπαρισσία.

Οπως λένε, άλλωστε, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, μπορεί στην πολιτική και τη δημόσια εικόνα του να δείχνει «σκληρός», στην καθημερινότητά του, όμως, αφιερώνεται στις γυναίκες της ζωής του και χαρακτηριστικό είναι πως περνούν μαζί κάθε λεπτό από τον ελεύθερό του χρόνο, που το τελευταίο διάστημα είχε μειωθεί στο ελάχιστο.

Κάθε καλοκαίρι απαθανατίζει τις στιγμές μαζί τους και δηλώνει περήφανος τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τις δύο του κόρες, Ιωάννα και Δήμητρα.     Από το περιοδικό TV KOYS KOYS που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της.

https://eleftherostypos.gr/

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE