«Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε ..δεν θα πας στο GNTM, θα είχε φάει ένα Χ»

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και για πρώτη φορά τα υποψήφια μοντέλα θα πρέπει να ανταγωνιστούν μεταξύ τους αλλά και με τους άνδρες συμπαίκτες τους που θα μπουν στο παιχνίδι.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στο κάστινγκ του GNTM και συνάντησε γοητευτικά κορίτσια και αγόρια που έχουν όνειρο μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Δύο από τους υποψήφιους του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας, ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος, μίλησαν στη κάμερα.

«Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε» ανέφερε ο Παναγιώτης Παρούσος.

«Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα. Επειδή δεν έχει ξαναγίνει αντίστοιχο τηλεοπτικό πρόγραμμα πιστεύω ότι οι άντρες φέτος θα έρθουν με φόρα» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE