«Έκλεισε» η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Alpha

Τέλος μπήκε στο μυστήριο γύρω από το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το όμορφο μοντέλο «έκλεισε» στον Alpha και μάλιστα αυτό είναι επίσημο καθώς έπεσαν υπογραφές.

Πριν αρκετές μέρες, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για τα καλά, όταν η Ηλιάνα πέρασε τη πόρτα του Alpha αλλά και αυτή του ΣΚΑΪ.

Τότε, τα ερωτηματικά σχετικά με το πού θα πάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της από το GNTM και το Star μεγάλωσαν.

Ο Μάιος είναι ο μήνας όπου οι υπεύθυνοι των σταθμών συζητούν διεξοδικά τα συμβόλαια των παρουσιαστών τους και αναζητούν τα projects που θα ενισχύουν τα προγράμματα τους την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του μοντέλου. Αφού πραγματοποίησε ραντεβού, τόσο με τον Alpha όσο και με τον ΣΚΑΪ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με τον Alpha. «Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο» είχε δηλώσει την προηγουμένη εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη κάμερα του «Πρωινού».

Σε αναζήτηση project ο σταθμός

Πλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στον Alpha όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί το project που θα παρουσιάσει ή θα συμμετέχει. Το πιθανότερο όμως είναι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρεθεί στο τιμόνι κάποιας εκπομπής το περιεχόμενο της οποία θα γνωρίζει καλά και αυτό δεν είναι άλλο από ένα concept αφιερωμένο στη μόδα. Αναφορικά με τη ζώνη που θα αξιοποιηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πιθανότερο είναι το μοντέλο να βγαίνει στον «αέρα» το μεσημέρι καθώς και μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, η μεσημεριανή ζώνη μένει κενή.

Πηγή: newsbeast.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE