Μενεγάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της!

 

Την αποχώρησή της από τον Alpha ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση.Όπως είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη δεν θα τη δούμε πουθενά την επόμενη σεζόν.

 

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι…

Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά…

 

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω», είπε μεταξύ άλλων, με νόημα η Ελένη Μενεγάκη.

 

Οι φήμες για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Μάλιστα από την αρχή ανέφεραν οι φήμες ότι η παρουσιάστρια δεν θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι αλλά θα ζήσει για κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ, όπου πιθανότατα θα μεταβεί ο γιος της Αγγελος για σπουδές. Η ίδια, μάλιστα, τότε δεν είχε παραλείψει να σχολιάσει και τις σχετικές φήμες, τόσο από τον αέρα της εκπομπή της με υπονοούμενα, όσο και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE