Μαρία Σολωμού: Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις για τη Θεία Κοινωνία

Πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου αναφορικά με την απόφαση της Μαρίας Σολωμού να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με αυτήν της την απόφαση, τονίζοντας ότι αυτό ήταν κάτι που έκανε η ίδια χωρίς να παροτρύνει κανέναν να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

«Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική. Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει» είπε μεταξύ άλλων.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE