Ν. Μποφίλιου: Το «παραμύθι» της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο

Για τη σχέση της με τη θρησκεία μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό « ΦιλGood». Η καλλιτέχνιδα τόνισε στη συνέντευξή της πως: «Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες».

Σε ερώτηση αν νιώθει ευθύνη και για τους ανθρώπους είναι δίπλα της, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε ότι: «Κυρίως. Είμαι η μεγάλη κόρη μιας μεγάλης οικογένειας κι αυτό τα λέει όλα. Έτσι είμαι με τους φίλους μου, με τους συνεργάτες μου, έχω κάτι μέσα μου μητρικό. Γι’ αυτό και δεν ξέρω αν θα γινόμουνα καλή μητέρα, μήπως "έπνιγα" το παιδί μου».

Ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης, σε ερώτηση αν αυτό λειτουργεί περίεργα στις ερωτικές της σχέσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε τα δικά της πιστεύω... «Νομίζω πως οι άντρες που επιλέγω δεν το εκμεταλλεύονται και δεν επαναπαύονται, με αποτέλεσμα να χαθεί το υπόλοιπο. Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο. Ούτε οι φίλοι μου το ‘χουν κάνει ποτέ… Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Ξέρεις, εμένα με φτιάξανε αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με περιστοιχίζουν ακόμα, οι σχέσεις μου μαζί τους – δεν έχω τίποτα πιο ιερό! Αυτό είναι η θρησκεία μου. Όταν σκέφτεσαι τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου συνειδητοποιείς τελικά πόσο μικρός είσαι. Κι είναι ωραίο αυτό! Γιατί δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον εαυτό σου και στο να ασχολείσαι συνέχεια μ’ αυτόν χάνοντας άλλα, σημαντικά πράγματα απ’ τη ζωή σου» απάντησε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE