Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ τώρα αρχίζει

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και ένας ρόλος που θα ξεδιπλωθεί αρκετά από εδώ και πέρα είναι και αυτός της Ανέτ. Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε το επόμενο διάστημα, με συνέντευξη που δίνει στον Τηλεθεατή και την Μαρία Κεφαλά.

Πού έχουμε αφήσει την ηρωίδα σας;

Σε πολύ καίριο σημείο! Σε ακραία καίριο σημείο. Ξέρει ποιος είναι ο γιος της, αλλά δεν το ξέρει εκείνος. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει με όσα έχουν γίνει, με τον τρόπο που τον εγκατέλειψε, γιατί αυτό έκανε, τον άφησε. Όλα αυτά πρέπει να δούμε πώς θα τα εισπράξει ο γιος, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα. Η απόρριψη που έχει πάρει θέλει πολλή προσπάθεια για να ξεπεραστεί.

Μεγάλωσε σαν παραπαίδι μέσα στη δική του οικογένεια. Θα είναι σοκ για εκείνον η αποκάλυψη.

Ακριβώς και έχει εισπράξει απόρριψη από όλους. Από πατέρα και μητέρα. Όσο για το ρόλο μου, νομίζω ότι αισθάνομαι ότι ξεκινάει τώρα. Μέχρι τώρα ήταν ενωτικός μέσα στην οικογένεια, είχε το ρόλο εκείνης που θα τους συμβιβάσει όλους με καλό τρόπο, που θα τοποθετήσει τον καθένα στη σωστή του θέση, μέσα σε αγκαλιά. Τώρα αρχίζει η δική της διαδρομή και του Μελέτη φυσικά.

Θα είναι σκληρός αντίπαλος για τον Δούκα η Ανέτ. Βρίσκει απέναντί του μια γυναίκα με το ίδιο ανάστημα.

Αυτό είναι και το πολύ ενδιαφέρον, η Μελίνα Τσαμπάνη μαζί με τον Πέτρο Καλκόβαλη γράφουν χαρακτήρες ενδιαφέροντες, γιατί δεν είναι μονοδιάστατοι, έχουν τα πολύ καλά και τα πολύ κακά τους στοιχεία. Όλοι είναι πολύ καλοί έχουν και ένα κομμάτι του εαυτού τους που είναι η άρνηση του καλού -και αντίστροφα. Νομίζω ότι είναι εξαιρετική δουλειά από όλες τις πλευρές.

Το διαβάσαμε στο zappit

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:33 ΑΠΟΨΕΙΣ