Ο Ζαχίρ από το MasterChef περιγράφει πώς τον κατέστρεψε η κρίση κορωνοϊού

Τον Ζαχίρ Γιαβαρί τον γνωρίσαμε μέσα από το συμμετοχή του στο MasterChef 3 και τώρα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» για το MasterChef, τις φορές που έφτασε στα όριά του, την Κατερίνα Λένη, αλλά και πώς ο κορωνοϊός τού ανέτρεψε τη ζωή.

 

«Ο κορωνοϊός μου έκανε μεγάλη ζημιά, γιατί ήμουν στη φάση να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό με διέλυσε. Σταμάτησα έναν ταξιτζή και μου λέει «“Κινέζος είσαι”; Λέω “Όχι, δεν είμαι Κινέζος. Είμαι Αφγανός και ζω χρόνια στην Ελλάδα”. Μου λέει “Φίλε συγγνώμη, σε πέρασα για Κινέζο κι επειδή κυκλοφορεί αυτή η αρρώστια, όλοι φοβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαχίρ Γιαβαρί.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί για το MasterChef

«Μετάνιωσα για κάποια πράγματα στο MasterChef. Ψυχολογικά είχα φτάσει στα όριά μου, ζήτησα δύο φορές να φύγω από το παιχνίδι. Δέχτηκα πάρα πολλά λόγια και όλο αυτό με πείραξε ψυχολογικά. Με πλήγωσε πολύ αυτό το κομμάτι, από συμπαίκτες μου που είχαν φύγει από το παιχνίδι, ξαναγύρισαν και είπαν ότι πουλούσα τον προσωπικό μου πόνο. Η Κατερίνα ήταν από τα πρώτα άτομα που έκανα follow από τους παίκτες του MasterChef. Έκανε τεράστιο λάθος που αντέγραψε το γράμμα αποχώρησης», είπε τέλος ο Ζαχίρ.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE