Παππά «καρφώνει» Σπυροπούλου: Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο

Η Χριστίνα Παππά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο J2US και έτσι βρέθηκε καλεσμένη μέσω Skype το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στο Σταμάτη Φασουλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα, δεν έκρυψε το γεγονός πώς μεταξύ τους υπάρχουν και προσωπικές διαφορές.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω «Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια» . Δεν την νοιάζει τίποτα.

Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής…», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE