Εβελίνα Παπούλια: Ο «Γολγοθάς» για να πάρει τον ρόλο στους «Δυο Ξένους»

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που πήρε τελικά τον ρόλο που σημάδεψε την τηλεοπτική της καριέρα, έδωσε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΪ. Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου στου Δυο Ξένους, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής προοριζόταν αρχικά για την Έλενα Κούρκουλα (ο Γρηγόρης Βαλτινός θα υποδυόταν τον Κωνσταντίνο Μαρκορά) ήταν εκείνος που εκτόξευσε τη δημοφιλία της Εβελίνας Παπούλια.

Ωστόσο, η ίδια θυμάται σήμερα πως αρχικά είχε «δώσει τα χέρια» για μια άλλη αρκετά δημοφιλή σειρά (όπως αποδείχτηκε) του MEGA. Η Εβελίνα Παπούλια είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στη σειρά «Είμαστε στον αέρα» με τους Θοδωρή Αθερίδη, Στέλιο Μάινα και Ιεροκλή Μιχαηλίδη, όταν της ζήτησαν να κάνει ένα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου.

«Πήγα έκανα την ακρόαση και μου είπε ότι με θέλει ο Αλέξανδρος» θυμάται η Εβελίνα Παπούλια για την οντισιόν με τον Αλέξανδρο Ρήγα και πρόσθεσε πως ακολούθησε ο «Γολγοθάς ότι δεν αναλαμβάνει κανείς να ενημερώσει την άλλη παραγωγή ότι δεν θα είμαι». Τελικά το ζήτημα λύθηκε και ως και σήμερα - κυριολεκτικά η σειρά προβάλλεται ξανά στο MEGA - η Εβελίνα Παπούλια εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, ως Μαρίνα Κουντουράτου από τους «Δυο Ξένους».

Βίντεο: Η Εβελίνα Παπούλια θυμάται τις σκηνές που γέλασε πιο πολύ στους «Δυο Ξένους»

Συνεχίζοντας να μιλά για την σειρά «Δυο Ξένοι», η Εβελίνα Παπούλια θυμάται πως δεν μπορούσε να συγκρατηθεί στο γύρισμα, όταν έπρεπε να απαγγείλει το ποίημα «Τρία πουλάκια κάθονταν». «Κάτι έλεγα κάποιο ποίημα, κάτι κουφό και δεν μπορούσα να το πω γιατί γέλαγα πάρα πολύ που κάποια στιγμή η Ντίνα Κώνστα μου λέει “πραγματικά έλεος, πες το πρέπει να κάτσω”. Την είχα φέρει σε απόγνωση» αναπολεί η ηθοποιός, γελώντας.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE