Σεργουλόπουλος: Δεν κατανοώ γιατί απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του παιδιού μου

«Να ακολουθήσει τις ανάγκες των πολιτών» ζήτησε από την πολιτεία ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στη Τζένη Μπότση μιλώντας για το παιδί του και για το λόγο που δεν επιτρέπεται στον σύντροφό του να γίνει δεύτερος γονιός του.

«Για τον κόσμο ο οποίος δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμουπου δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Δεν έχω κανένα θέμα. Αυτό που περιμένω εντός του 2020 είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν. Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη την οποία πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη, Όταν δεν δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν οι πολίτες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα, αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο», πρόσθεσε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE