Χριστοπούλου: Το unfollow στην Καγιά, η αντικατάστασή στο GNTM και η Ηλιάνα!

Στο περιοδικό Down Town μίλησε η Eλενα Χριστοπούλου η οποία αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το GNTM, τις σχέσεις με την Βίκυ Καγιά και το περιβόητο unfollow.

Η Ελενα Χριστοπούλου για το GNTM

Απαντώντας στην ερώτηση που πέρασε καλύτερα, στο GNTM ή το My Style Rocks, η Ελενα Χριστοπούλου λέει: «Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου».

 

Όσον αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM, ξεκαθαρίζει «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου».

Η Ελενα Χριστοπούλου για το περιβόητο unfollow στην Βίκυ Καγιά:

«Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ενώ συμπληρώνει πως το unfollow έγινε πριν πολύ καιρό και απλά τώρα οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν.

Έχει μιλήσει όμως με την Βίκυ Καγιά μετά το τέλος της συνεργασίας τους; Και εδώ η Ελενα Χριστοπούλου με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει: «Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους».

Η Ελενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τέλος για τον μέλλον της Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM, η Ελενα Χριστοπούλου ως manager της απαντάει: «Δεν ξέρουμε ακόμα (αν θα είναι η Ηλιάνα στο GNTM). Νομίζω, όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πώς θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είναι η Ηλιάνα στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη και αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί για να βρίσκω λύσεις και για εμένα και για τους άλλους. Οπότε, δεν ανησυχώ για την Ηλιάνα».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE