Ράντου: «Η ζωή συνεχίζεται χωρίς εμάς, νιώθω ότι απαγορεύομαι ως είδος»

H Ελένη Ράντου περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη σιωπή στο χώρο του θεάτρου αυτήν την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα και τον κορωνοϊό.

Η ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Προσωρινά εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ΄αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Και αφού δυο πράγματα αγάπησα, το θέατρο και τα ταξίδια, νιώθω να απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία… Προσωρινά, για πόσο άραγε; Κλειστή»

Διαβάστε όσα έγραψε:

«Και τελικά η ζωή συνεχίζεται χωρίς εμάς. Η στιγμή μας αποφεύγει. Είμαστε συνώνυμο του Μαζί της αγκαλιάς των σταγονιδίων που προκαλεί το γέλιο η το κλάμα σας. Φέρνουμε τον κόσμο κοντά. Να ακουμπάει ο ένας στον άλλον. Κι αυτό δεν επιτρέπεται στην παρούσα συνθήκη. Είμαστε μ' έναν τρόπο τρομοκράτες. Σπέρνουμε τρόμο με την μεταδοτικότητα της τέχνης μας. Αρα προσωρινά - εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Κι αφού δυο πράγματα αγάπησα το θέατρο και τα ταξίδια… νιώθω ν απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία. Προσωρινά- για πόσο άραγε; Κλειστή».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:46 ΑΠΟΨΕΙΣ