Οριστικός χωρισμός για Κοργιαλά-Ψυχίδου

Μία νέα αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι Φωτεινή Ψυχίδου και Δημήτρη Κοργιαλά έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καραντίνα τους απομάκρυνε ακόμα πιο πολύ κι έτσι ο τραγουδιστής έφυγε οριστικά από το σπίτι που έμεναν μαζί και μετά τον χωρισμό τους.

 

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για οριστική μετακόμιση, καθώς ο Δημήτρης πήρε όλα του τα πράγματα.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας το πέρασε στο πατρικό του σπίτι στη Ναύπακτο με την οικογένειά του ενώ λέγεται ότι τόσο ο Δημήτρης Κοργιαλάς όσο και η Φωτεινή Ψυχίδου έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή τους χωρίς όμως κανείς από τους δύο να το επιβεβαιώνει.

Υπενθυμίζουμε πως η είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Κοργιαλά με την Φωτεινή Ψυχίδου έγινε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοργιαλάς το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου τονίζοντας πως με την πρώην σύντροφό του παραμένουν αγαπημένοι.

Ακολούθησε άλλη μια συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου εκμυστηρεύτηκε ότι ο χωρισμός τους οφείλεται σε… εξωτερικούς παράγοντες με την Φωτεινή Ψυχίδου όμως να τον αδειάζει...

Δείτε το βίντεο για τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινή Ψυχίδου:

«Η καραντίνα τους απομάκρυνε αντί να τους φέρει κοντά»...

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:46 ΑΠΟΨΕΙΣ