Μικρή άνδοδος της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα

Μικρή άνοδο αναμένται να σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία, στην Πάτρα, καθώς τις πρωινές και βραδινές ώρες το θερμόμετρο θα δείχνει 5 βαθμούς , ενώ το μεσημέρι 12.

Ωστόσο προβλέπεται συννεφιά προς το μεσημέρι, χωρίς πιθανότητα βροχής. Ανάλογες προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες και την Κυριακή με αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά και διαστήματα αραιής συννεφιάς.

Άνοδος θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα και στα Καλάβρυτα. Οπους τις πρωινές και βραδινές ώρες το θερμόμετρο θα πέσει -1, αλλά το μεσημέρι θα φθάσει τους 11, καθ'ο΄λη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές στα βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας μετά το μεσημέρι, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες και παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 4 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 7 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο βαθμιαία ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες μετά το μεσημέρι περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι βαθμιαία μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE