Παρέμβαση «Ιπποκράτη» για τα προβλήματα του νοσοκομείου

             ΑΜΕΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ ήταν η παρέμβασή μας, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μάθαμε όλα τα ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, που διέδωσε η Νοσηλευτική Διεύθυνση σε όλα τα Νοσηλευτικά τμήματα, περί ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ των ΔΙΕΤΟΥΣ κλπ άλλα σχετικά, ένεκα των οποίων προχώρησε σε αλλαγές προγραμμάτων, δημιουργώντας έτσι σύγχυση και αναστάτωση σε όλον τον Νοσηλευτικό κλάδο.

      Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και ιδιαιτέρως για να σταματήσει η μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον Νοσηλευτικό κλάδο, εξαιτίας αυτών των λαθεμένων διαδόσεων,  που σαφώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υφίστανται όλα όσα  εξαιτίας αυτών, επεδίωξε, δρομολόγησε και κατηύθυνε η Νοσηλευτική με τα προγράμματα υπηρεσίας, τα τραγελαφικά των αλλαγών κλπ άλλα όσα έζησαν το Νοσηλευτικό προσωπικό και οι προϊστάμενοι.

         Βέβαια τα προβλήματα με την Νοσηλευτική Διεύθυνση, απ΄ ότι φαίνεται, δεν σταματούν εδώ. Μετά την προαναφερόμενη ομαλοποίηση, που σαφώς επήλθε μετά την παρέμβασή μας, νέα δεδομένα προέκυψαν την Παρασκευή με την υπογραφή των προγραμμάτων, βάσει των οποίων επιβάλλουν στις Νοσηλεύτριες της ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ και της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ, να ασκούν ΕΠΟΠΤΕΙΑ στην ΠΛΑΣΤΙΚΗ και την  ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ,  όπου εκεί ζήσαμε και ζούμε άλλες τραγικές καταστάσεις, με τα ήξεις-αφίξεις, τις παλινωδίες και τα παιχνίδια με τον ορισμό υπευθύνου, που ακόμη δεν υπάρχει. 

          Επειδή όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα αποδεχθούμε, ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρξουν ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ μας, προκειμένου ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ, ειδάλλως οι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ θα είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

 

Δ.Σ Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:46 ΑΠΟΨΕΙΣ