Νέα τροπή στην υπόθεση μαστροπείας-Κατατέθηκε μήνυση για βιασμό(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 13.20
Πριν από λίγη ώρα, βγήκαν από το γραφείο της Ανακρίτριας Αγρινίου, οι δυο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος 15χρονης στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τον 53χρονο πατέρα της και τον 57χρονο επαγγελματία, με τον μεν πρώτο να κατηγορείται οτι εξέδιδε την κόρη του έναντι αμοιβής, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης.

Στην υπόθεση σύμφωνα πάντα με το "agriniopress.gr", υπήρξε νέα τροπή, μιας και όπως έγινε γνωστό, η ανήλικη κατέθεσε μήνυση για βιασμό σε βάρος του επαγγελματία. Αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα, μιας και ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχική της κατάθεση η 15χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 57χρονο και γενικώς πως δεν έχει συνάψει ποτέ σεξουαλικές σχέσεις. Όμως από την εξέταση που της έγινε προέκυψε πως είναι σεξουαλικά ενεργή, ενώ από αυτήν την πρώτη εξέταση δεν έχουν εντοπιστεί κάποια σημάδια βιασμού ή βίαιης ενέργειας σε βάρος της.

Η νομική εκπροσώπηση του 57χρονου αρνείται πλήρως τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζεται πως δεν μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει μαστροπεία και βιασμός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ανήλικη υποστηρίζει πως ο βιασμός έλαβε χώρα στο κατάστημα του επαγγελματία, μόλις πριν μερικές μέρες. Η ιστορία αυτή, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, έχει και άλλες πτυχές, που αναμενεται να αποκαλυφθούν στο πλαίσια της ποινικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει.

Αρχική Ενημέρωση 10.11

Eνώπιον των Ανακριτικών Αρχών του Αγρινίου, θα παρουσιαστούν σήμερα μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβαν ο 57χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 15χρονη κόρη του και ο 53χρονος πολύ γνωστός επαγγελματίας της πόλης, που φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη έναντι αμοιβής!

Μια υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά και το πανελλήνιο.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν  εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί ο 53χρονος στο κέντρο του Αγρινίου, κατόπιν καταγγελίας πολίτη.

Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρονη παραδέχθηκε στους αστυνομικούς τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο περίπου μήνα.

Ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων ασχολήθηκε μάλιστα το τελευταίο διάστημα με τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE