1η Προκήρυξη για ιδιωτικές επενδύσεις από την "ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε"

H Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., έχει δημοσιεύσει την 1η Προκήρυξη για ιδιωτικές επενδύσεις στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ)  CLLD/LEADER» του Μέτρου 19 - Υπομέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020.

Οι επενδύσεις που δύναται να χρηματοδοτούν αφορούν:

  • Μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν ή/και μη γεωργικό προϊόν.
  • Ενίσχυση έργων στον τομέα του τουρισμού.
  • Ιδιωτικές επενδύσεις στους τομείς της βιοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση και του εμπορίου.
  • Ενίσχυση επενδύσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού.
  • Επενδύσεις Οικοτεχνίας και πολύ-λειτουργικών Αγροκτημάτων.
  • Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών.
  • Συνεργασίες μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης γίνεται ηλεκτρονικά (μέσω της ιστοσελίδας του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr), καθώς και σε φυσικό φάκελο στην ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Νέα καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής  προτάσεων: 30/09/2019 και ώρα 15:00.

Η πλήρης πρόσκληση με τα συνημμένα της και όλο το αναλυτικό πληροφοριακό υλικό  έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. www.achaiasa.gr, καθώς και  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.agrotikianaptixi.gr και www.espa.gr.

Πληροφορίες για το περιεχόμενο της Προκήρυξης, δίνονται από την ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στα τηλέφωνα 2610-243042 και 26920-24442-3, στην ιστοσελίδα www.achaiasa.gr και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE