Πάτρα: Υπάλληλοι εταιρείας security «ξεσκέπασαν» απατεώνες !

Εργαζόμενος σε εταιρεία security "ξεσκέπασε" επιτήδειους που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν υπάλληλο στα ταμεία καταστήματος. Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 17 Ιουλίου σε μεγάλη αλυσίδα καταστήματος με ηλεκτρονικά είδη η οποία βρίσκεται στην Ακτή Δυμαίων.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες  υπάλληλος της εταιρείας security εντόπισε ένα ζευγάρι να κινείται ύποπτά μέσα στο κατάστημα , αφού πήραν στα χέρια τους αντικείμενο μικρής αξίας κατευθύνθηκαν προς το ταμείο εκεί επιχείρησαν να πληρώσουν με 500ευρω ! Ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι όμως που είχε αντιληφθεί πώς κάτι δεν πήγαινε καλά ...και παρακολουθούσε στενά όσα έκαναν... 

Οι επιτήδειοι έδωσαν τα 500 ευρώ ... Πήραν στα χέρια τους τα ρέστα σε 50 ευρώ και εκείνη την στιγμή με το ζευγάρι άρχισε να ζητά 20ευρα και 10ευρα και έλεγαν πώς δεν θέλουν τα 50ευρα ! Στην διαδικασία όμως της συναλλαγής δεν έδωσαν πίσω όλα τα 50ευρα προσπαθώντας να μπερδέψουν την υπάλληλο στο ταμείο!

Όμως για κακή τους τύχη το έμπειρο προσωπικό των security που διαθέτει το κατάστημα είχε ήδη αντιληφθεί πώς πρόκειται για "ταχυδακτυλουργούς" που με αυτό τον τρόπο προσπαθούσαν να ξεγελάσουν τους υπαλλήλους ... κρατώντας στην πραγματικότητα κάποια από τα 50 ευρα υποστηρίζοντας πώς μόνο αυτά τους είχε δώσει η υπάλληλος. 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και κάπως έτσι η δράση των δύο απατεώνων ... έριξε αυλαία καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν , με την παρατηρητικότητα και την άμεση επέμβαση των εργαζομένων της εταιρείας security !

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE