Αντιδρά η Ένωση Γονέων Πάτρας στην ακύρωση της Νομικής Σχολής

"Με μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε την Υπουργό Παιδείας, εν μία νυκτί, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, να ακυρώνει ένα πάγιο επί 20ετίας αίτημα της πανεπιστημιακής και της τοπικής κοινότητας της πόλης μας, την δημιουργία Νομικής Σχολής στην Πάτρα", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων, που τονίζει ταυτόχρονα τα ακόλουθα:

"Θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην απόφαση αυτή και να επισημάνουμε το εύρος των χαμένων ευκαιριών που δημιουργεί.
Το Πανεπιστήμιο Πατρών, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας μας, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να επεκταθεί στον χώρο των νομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών.

Η Δυτική και Νότια Ελλάδα χάνει μια ευκαιρία περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης, λόγω του πλήθους των επαγγελματικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν με την δημιουργία μιας κοιτίδας στον χώρο των Νομικών Επιστημών.

Εμείς οι γονείς, χάσαμε για μια ακόμη φορά την ελπίδα της μείωσης της οικονομικής αφαίμαξης που υφιστάμεθα προσπαθώντας να στηρίξουμε τα παιδιά μας στις επιλογές τους."

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE