Σε 11 πόλεις της Ελλάδας ταξιδεύουν από σήμερα οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες Πάτρας

Πρεμιέρα από το Αγρίνιο για την δράση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανάδειξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με την ονομασία «Road Show», η οποία προβλέπει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν επισκέψεις σε Αθήνα, Καλαμάτα, Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα και Κόρινθο.

Οι επισκέψειςπου ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019θα γίνονται με ειδικά διαμορφωμένο και με τα διακριτικά της διοργάνωσης αυτοκίνητο, το οποίο θα σταθμεύει στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και περιμετρικά του θα στήνονται έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από τα αθλήματα που πρόκειται να διεξαχθούν στους Αγώνες και από αξιοθέατα της Πάτρας, οθόνες από τις οποίες θα προβάλλονται βίντεο της διοργάνωσης και της Πάτρας και περίπτερο από το οποίο θα διανέμεται υλικό.

Ενημέρωση θα γίνεται και από στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφίζεται σαν αθλητής που πραγματοποιεί όμορφες φιγούρες στα δημοφιλή αθλήματα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Το «Road Show» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου από το Αγρίνιο και το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας έχει αναλυτικά ως εξής:

  • Δευτέρα 15 /7:Αγρίνιο,
  • Τρίτη16/7:Ναύπακτος,
  • Τετάρτη 17/7:Πρέβεζα,
  • Πέμπτη 18/7: Άρτα,
  • Παρασκευή 19/7: Ιωάννινα και
  • Σάββατο 20/7: Κόρινθος.

Οι επισκέψεις θα συνεχισθούν μέχρι και 31 Ιουλίου και το πρόγραμμα των πόλεων απ΄ όπου θα περάσει και θα σταθμεύσει το αυτοκίνητο της Οργανωτικής Επιτροπής μετά τις 20 Ιουλίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE